Sikke en bog!

Lisbeth Kern-Hansen, lektor ved ergoterapeutuddannelsen i Næstved, Professionshøjskolen Absalon skriver om ABSA: Hold da helt op et mesterværk!!! Den dokumentation og systematik! Og dine cases. Det er jo helt vildt.

Bogen udmærker sig ved hele tiden at inddrage evidensbaseret viden, som gør op med mange antagelser, som har floreret i praksis. Der er konstant fokus på aktiviteter – og borgerens livskvalitet. Bogen viser, hvordan det tværfaglige samarbejde kan foregå. Den AktivitetsBaserede SiddestillingsAnalyse gennemgås nøje – med praktiske anvisninger på, hvordan terapeuten skal gøre – og hvordan borgeren skal inddrages som en aktiv samarbejdspartner. Den samfundsmæssige relevans er tydelig. Der er helt præcise regnestykker på de økonomiske omkostninger ved udvikling af vævsskader som følge af at matchet imellem borgerens krop, hjælpemidlerne og deres anvendelse ikke er helt i top. Det fantastiske er, at bogen viser, hvordan det er muligt at ændre på, uden at begrænse borgerens muligheder for aktivitetsudøvelse i hverdagen.

Bogen kan købes hos Saxo.com/dk