Warning: Declaration of Imbalance2_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/9/b/3/tryksaar.dk/httpd.www/wp-content/themes/imbalance2/functions.php on line 104 Warning: Declaration of Imbalance2_Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/9/b/3/tryksaar.dk/httpd.www/wp-content/themes/imbalance2/functions.php on line 104 AktivitetsBaseret SiddestillingsAnalyse – ABSA – | Siddestillings-kompagniets materialer på www.tryksaar.dk

AktivitetsBaseret SiddestillingsAnalyse – ABSA –

Når hjælpemidler og aktiviteter kan forebygge vævsskader

Bogen giver et anderledes perspektiv på mulighederne for at forebygge og hele tryk- og vævsskader uden at det behøver at få pascificerende konsekvenser for brugeren. Samtidig giver bogen et bud på en tværfaglig metodik, der kan sikre terapeutens analyse, afprøvning, valg og implementering af ‘de rette’ hjælpemidler til den enkelte – baseret på den kyndige sygeplejerskes målbare og valide data omkring vævsstatus før og efter en hjælpemiddelintervention. ABSA giver tilmed de sundhedsprofessionelle mulighed for at udnytte deres kompetencer på tværs af fag, og samtidig at vedligeholde og udvikle faglighed og viden om, hvad der faktisk virker – og hvorfor.

Bogen kan købes hos Saxo.com

Er du medlem af Ergoterapeutforeningen kan du også købe bogen hos forfatteren til produktionsprisen + porto. Mobile Pay  nr. 29331.  Pris 275 kr. incl moms. Husk oplysning om navn og adresse.

De bedste hilsner og god fornøjelse

Helle Dreier