Warning: Declaration of Imbalance2_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/9/b/3/tryksaar.dk/httpd.www/wp-content/themes/imbalance2/functions.php on line 104 Warning: Declaration of Imbalance2_Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/9/b/3/tryksaar.dk/httpd.www/wp-content/themes/imbalance2/functions.php on line 104 HVOR TRYKKER DET? | Siddestillings-kompagniets materialer på www.tryksaar.dk

HVOR TRYKKER DET?

Bachelorprojekt juni 2017 – Hvor trykker det

En kvantitativ tværsnitsundersøgelse omkring uhensigtsmæssig

anvendelse af trykfordelende luftpuder

blandt ergoterapeuter ansat i plejeboligerne i Aarhus

Kommune

VIA University College

Ergoterapeutuddannelsen Aarhus

Bachelorprojekt | Juni 2017

Udarbejdet af:

Maria Barslund

Diana Henriksen

Hanna Sophia Hoogeveen

Karoline Reerslev Villefrance